Hrvatsko kulturno društvo Pomurje domaćin sastanka partnera projekta OOB u Lendavi, Slovenija

U ugodnom okruženju Hrvatskog kulturnog centra Zrinski u Lendavi, održan je sastanak partnera projekta Out of the Box (OOB). Okupljeni članovi konzorcija imali su priliku zajedno rezimirati dosadašnje aktivnosti i pažljivo planirati korake koje će poduzeti u drugoj polovici projekta.

Središnji fokus sastanka bio je pregled snimljenih fotografija i video materijala, koji će poslužiti kao osnova za inovativnu publikaciju. Glavna svrha publikacije je očuvanje tradicionalne narodne nošnje na području partnera projekta, a prikazani materijali pružaju vrijedan uvid u kulturno nasljeđe koje želimo sačuvati.

Očekuje nas uzbudljiva druga polovica projekta, a entuzijazam i suradnja partnera jamče uspjeh u ostvarivanju postavljenih ciljeva. Svi prisutni izrazili su predanost projektu te su razmijenili ideje i strategije kako bi maksimizirali utjecaj na zajednicu.

Ovaj sastanak odražava duh projekta Out of the Box, koji teži inovacijama u očuvanju kulturne baštine. Hrvatsko kulturno društvo Pomurje s ponosom je bilo domaćin, stvarajući važne veze unutar projektnog tima.

Zahvaljujemo svim partnerima na angažmanu i radujemo se nastavku suradnje u ostvarivanju zajedničkih ciljeva.